Incrie-ti Echipa


  Victory Cup este o competiție de minifotbal dedicată fotbaliștilor amatori. De la foști campioni ai României, foști internaționali și până la oameni care nu au practicat niciodată acest sport la nivel de performanță, peste 2500 de jucători au fost legitimați și zeci de echipe au fost înscrise în cele șase ediții ale competiției. Înconcluzie, dacă vrei să retrăiești bucuria miuței cu prietenii, dacă îți dorești să faci mișcare și să-ți ții aprins spiritul competițional, te așteptăm împreună cu echipa ta pe terenul de minifotbal!

  Pe 8 mai 2017 vom da startul ediției cu numărul 7, o ediție în care încercăm să ridicăm bariera celor 50 de formații care au terminat sezonul cu numărul 6, echipe înscrise în trei ligi valorice: Liga 1 (14 formații), Liga 2 (două serii de câte 14 formații), Liga 3 (8 formații).

  Meciurile ediției cu numărul 7 se vor disputa în incinta Smart Arena, strada Lujerului nr 6 (între Plaza România și Cora Lujerului), pe două terenuri care dispun de suprafață sintetică de ultimă generație, vestiar și o poziționare foarte bună, cu acces la stația de metrou Lujerului, tramvaiele: 8,25.35,41, autobuzele: 136,336,137, 138.

  Partidele ediției cu numărul 7 vor debuta la începutul lunii mai și se vor disputa în zilele de luni, miercuri și joi, între orele 19:30 și 23:30. Fiecare echipă va disputa, săptămânal, cel puțin un meci sau două partide în săptămânile competișionale în care sunt programate etape intermediare sau jocuri din Cupa Victory Cup.

  Fiercare echipă trebuie să înscrie în competiție un lot de minim 10 jucători, maxim 18, pe foaia de joc pot fi trecuți maxim 12 jucători, iar jocul se desfășoară în sistemul 5 jucători de câmp, un portar. Pe parcursul ediției cu numărul 7 se pot legitima alți jucători decât cei înscriși initial în perioadele de transferuri anunțate de organizator.

  Petru înscrierea echipei în ediția cu numărul 7 a Victory Cup trebuie achitată o taxade 400 lei (300 lei înscrierea în campionat, 100 lei înscrierea în Cupa Victory Cup),iar baremul fiecărui meci disputat este de 160 lei pentru fiecare echipă.

  Jocurile sunt oficiate de 2 arbitri, pe fiecare teren fiind delegat câte un organizator de joc dintre cei trei prezenți la teren în fiecare zi competițională. Asistență medicală, fotograf pentru toate jocurile, cronica zilei, meciuri filmate integral, rezumat video pentru fiecare meci în parte din eșaloanul superior, transmisiuni live pe pagina de facebook a competiției sau pe canalul youtube.

  Victory Cup oferă premii săptămânale pentru: jucătorul săptămânii și portarul săptămânii în fiecare ligă, respectiv golul săptămânii, plus, cupe, diplome și premiifinale pentru câștigătoarea ediției - cupă și campionat- golgheter, portarul ediției și cel mai bun pasator. Premiile oferite la Victory Cup constau în vouchere de echipament sportiv și vouchere ale partenerilor Victory Cup.

  Pentru mai multe detalii, la orice oră, la numerele de telefon 0762 896 064 sau 0772 152 058