LIGA 2B. Etapa 11. 1 DECEMBRIE vs YBB 5-0

Ilfovenii s-au impus de o manieră cât se poate de clară, au fost la conducerea jocului de la început până la sfărșit, au pasat mai bine, s-au apărat exact, excelent coordonați de turnul de control, veteranul Gelu Tănase, un fotbalist care, prin prezența sa, face cinste turneului. Daniel Nica a înscris rapid, în minutul 3, după o pasă pentru care, după joc, Marius Cotruta ar fi meritat două beri, două minute mai târziu, cei de la 1 Decembrie speculând din nou evoluția visătoare a apărării adverse și ziua mai proastă a omului dintre buturile YBB-ului. Până la pauză, jocul s-a desfășurat sub aceleași coordonate, colegii lui Cătălin Stoian fiind neinspirați de fiecare dată când au încercat să pună în pericol poarta adversă. De înscris au înscris tot băieții în roșu, prin Mugurel Buhuș, pentru un 3-0 sec la pauză, însă conform cu exprimarea din teren a combatantelor. În partea secundă, 1 Decembrie a încercat să facă și spectacol, a mai marcat de două ori și a punctat și la impresia artistică, prin același Mugurel Buhuș, cu o foarfecă ce a fost foarte aproape să taie și pe tabelă. Scor final, 5-0, două victorii la rând pentru 1 Decembrie, în timp ce YBB se află în criză, după 4 înfrângeri care lasă echipa în mezaninul clasamentului.

Omul meciului: Marius Cotruta – nota 8.5

 

LIGA 2A. Etapa 11. POLI UNITED vs FIT CLASS 2-2

O partidă echilibrată în care Fit Class a avut posesia, iar Poli United ocaziile. Un joc pe contre între două formații echilibrate valoric, oaspeții, care de obicei vin cu peste 10 jucători la teren, având un lot remaniat la această întâlnire. După aproape un sfert e oră, gazdele au deschis scorul prin Cătălin Garbacieanu, apoi irosirea a fost cuvântul de ordine, astfel că scorul pauzei a fost cel hotărât de în minutul 14. Partea secundă a debutat cu Gigi Marinache în prim plan…negativ, decarul celor de la Poli, om care a adus multe puncte formației, fiind într-o zodie nefavorabilă. După ce a marcat în propria poartă, Marinache a avut șansa revitalizării, chiar la ultima fază, la scorul de 2-2, însă singur cu portarul și-a turnat tot borcanul cu cenușă în cap. Ghinionist a fost și managerul Alex Manciu, cel care a rupt sudura porții cu un șut pe care toată lumea l-a văzut în odihna plasei, în timp ce, de partea cealaltă, este îngrijorătoare sterilitatea golgheterului Fernando Tamaș, o umbră a tunarului din prima parte a campionatului și din edițiile trecute.  

Omul meciului: Catalin Garbacieanu – nota 7.5  

 

LIGA 2A. Etapa 11. BULLS UNITED vs SPECIALII 7-5

Un meci foarte frumos, deschis, disputat pe cartea atacului, tempo impus de gazde, o echipă care, indiferent de scor și de adversar, evoluează ofensiv. Cu un lot fix, fără schimbări, jurnaliștii au avut o misiune foarte grea, însă au partea lor de “vină” pentru ritmul partidei. Partida a avut o desfășurare foarte interesantă, ambele echipe au condus pe rând, o scurtă stenogramă a scorului demonstrând, cu cifre, rândurile de mai sus: 0-1/ 1-2/ 3-2/ 3-4/ 5-4/ 5-5/ 7-5. La capitolul execuții a punctate goalkeeperul celor de la Bulls, cel care a înscris, din poartă în poartă, chiar la scurt timp după ce Specialii a deschis scorul. Atacanții "taurilor" și-au făcut din nou treaba, câte o dublă pentru Vali Floarea și Cătălin Lăcătuș, în timp ce Robert Bistriteanu, cu o triplă, a fost cel mai bun om pentru Specialii, evidentiat din această tabără fiind și sărbătoritul zilei, Alex Stochiță, cel care a dat două goluri și câte o bere, colegilor, după meci.

Omul meciului: Floarea Valentin- Nota 8

 

 

 

 

Back to list